Audi

Rijbereik
tot 625 km (1)

Afmetingen
4.771 mm / 2.193 mm

 

Opladen tot 80%
21 min (2)

Trekgewicht
2.400 kg

 

Acceleratie (0-100 km/u)
5,9s (3)

Laadvolume
526 liter

 

Alvast een voorproefje
van de Audi Q6 e-tron

Q6 - Left front
Q6 - Interior
Q6 - Back
Q6 - Front
Q6 - Interior
Q6 - Back lifestyle
Q6 - Front
Q6 - Charging
Q6 - Interior
Q6 - back
Foto 1 / 1

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar!

Heb je je nieuwe droomwagen gevonden in ons aanbod? Of ben je op zoek naar een specifiek model, en bovendien eentje dat onmiddellijk leverbaar is, zonder wachttijd? Contacteer ons fleet & business team.

 

1 De actieradius varieert tussen 540-625 kilometer, afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig. De CO₂-uitstoot en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
 
2 De oplaadtijd van de batterij en de maximale DC-laadcapaciteit bij High Power Charging (HPC) laadstations zijn berekend volgens DIN 70080 en kunnen variëren afhankelijk van een aantal verschillende factoren, waaronder omgevings- en batterijtemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren, het gebruik van de preconditioningfunctie (bijvoorbeeld op afstand bediende airconditioning van het voertuig), de beschikbare capaciteit bij het laadstation, de laadtoestand en de veroudering van de batterij. De laadcapaciteit neemt af naarmate de laadtoestand toeneemt. Er wordt rekening gehouden met laadverliezen.
 
3 Als gevolg van fysieke omstandigheden kan het vermogen in de Launch Control-modus voor de opgegeven acceleratiewaarde herhaaldelijk worden opgeroepen, maar niet zo vaak als achtereenvolgens nodig is.