In een autosector die razendsnel verandert, kunnen we zo de vinger aan de pols houden en je onze gebundelde kennis en expertise ter beschikking stellen. We leveren geen bandwerk, maar werken graag een oplossing uit die specifiek bij jouw wagenpark past. 

Daarbij worden we met plezier het aanspreekpunt voor al je mobiliteitsvragen, ongeacht of ze betrekking hebben op de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, of Volkswagen bedrijfsvoertuigen. 

Bovendien blijven we als vanouds belang hechten aan een open en transparante communicatie in een familiale sfeer. We laten graag een frisse wind door je vloot waaien, en kiezen daarbij resoluut voor een relatie op lange termijn! 

Kunnen we jou helpen? Neem dan snel contact op met ons Fleet & Business-team!

Fleet

Aanwezig van Antwerpen tot Brussel

‘D’Ieteren Mobility Company is aanwezig op meer dan 30 locaties langsheen de as Antwerpen-Mechelen-Brussel. Of je nu in Kalmthout, Kontich, Ternat of Aarschot een D’Ieteren Mobility Center binnenstapt, we bieden overal dezelfde dienstverlening en klantenbeleving.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Ecosysteem

‘Onze mobiliteitsaanpak gaat véél verder dan enkel wagens. Als enige invoerder in ons land heeft D’Ieteren namelijk een volledig ecosysteem rond mobiliteit opgebouwd. Ook voor fietsen (Lucien en Joule), deelwagens (Poppy), laadinfrastructuur (Electric by D’Ieteren), mobiliteitsbudgetten (MyMove en Mbrella), financiële oplossingen (Volkswagen D’Ieteren Finance) … kunnen we intern meteen de juiste experts rond de tafel zetten om een mobiliteitsoplossing op maat van onze klanten uit te werken. We zijn ervan overtuigd dat deze ‘one-stop-shop-aanpak’ in de toekomst alleen maar aan belang zal winnen.’

Alternatieve mobiliteit

De auto is niet langer de koning van de woon-werkverplaatsing. Daarom bieden we je vandaag een breed gamma van duurzame opties: van speedpedelecs en e-steps tot deelwagens of zelfs elektrische shuttlediensten. 

Alternatieve mobiliteit.

Financiering

Zowel voor fietsen als voor wagens bieden we je heel wat interessante financieringsopties. Verhuur op lange termijn, financiële renting, financiële leasing of klassieke financiering ... We geven je graag advies op maat van jouw bedrijf. 

financiering

Laadinfrastructuur

Als je elektrische wagens aanbiedt, dan liefst ook de bijhorende laadinfrastructuur. Maar ga je dan voor laadpalen bij je medewerkers thuis of op de bedrijfsparking? En hoe zit dat nu juist met laden op zonne-energie? Onze experts wijzen je graag de weg. 

Laadinfrastructuur

Wagenparkbeheer en advies

Een audit met een bijhorend mobiliteitsplan om je kosten te verminderen, je wagenpark te verduurzamen en je medewerkers meer flexibiliteit te bieden? Of misschien geef je je medewerkers liever een vast budget waarmee ze zelf de touwtjes in handen houden?

Wagenparkbeheer en advies
Filter
Filters
Sluiten Reset filter