Nieuwe vestiging: D'Ieteren Mobility Center Anderlecht

Begin juli 2024 verhuizen de teams van Brussels Auto Group Anderlecht en D'Ieteren Center Brussels naar ons gloednieuwe D'Ieteren Mobility Center langs de Industrielaan 51 in Anderlecht.

Op deze hypermoderne mobiliteitssite vinden klanten al onze mobiliteitsoplossingen en onze kwaliteitsvolle service onder één dak. Bovendien is het nieuwe gebouw volledig CO2-neutraal.

Samen sterker

In het nieuwe D’Ieteren Mobility Center Anderlecht bundelen twee vestigingen uit de D’Ieteren Mobility Company hun krachten:

  • Brussels Auto Group Anderlecht
  • D'Ieteren Center Brussels

In dit moderne complex vind je als klant al onze mobiliteitsoplossingen en onze kwaliteitsvolle service onder één dak. De mobiliteit van de toekomst, die start hier bij ons!

D'Ieteren Mobility Center Anderlecht
in cijfers:

50 medewerkers om onze klanten op weg te helpen
3.700 nieuwe en tweedehandsvoertuigen verkocht per jaar
2.500 m² showroom gewijd aan onze merken
3.200 m² werkplaatsruimte met 22 hefbruggen
280 parkeerplaatsen.

Multifunctioneel en energieneutraal

Het nieuwe D’Ieteren Mobility Center in Anderlecht vormt een onderdeel van de grotere Mobilis-site, gelegen op de hoek van de Industrielaan en de Paepsemlaan in Anderlecht.

Deze site zal ook plaats bieden aan andere commerciële activiteiten in de meest brede vorm.

Flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid lopen als een rode draad doorheen het hele project.

Feiten over Mobilis

  • De Mobilis-site is volledig CO2-neutraal, wat betekent dat er geen fossiele brandstoffen gebruikt worden. Alle energie die in het gebouw verbruikt wordt, is afkomstig van hernieuwbare bronnen.
  • Voor verwarming en koeling maakt het gebouw gebruik van geothermie.
  • Voor zowel verwarming, koeling, ventilatie, verlichting als liften is het gebouw op jaarbasis energieneutraal.
  • Op de site liggen zo’n 1.080 fotovoltaïsche zonnepanelen, die jaarlijks ongeveer 460.000 kWh elektriciteit zullen opwekken.
  • De constructie telt maar liefst vijf patio’s, die doorheen het hele gebouw voor natuurlijk daglicht zorgen.
  • Het project werd al meermaals bekroond. Zo behaalde het de eerste prijs in de categorie ‘Circulariteit’ op de prestigieuze wedstrijd BE-Circular.
  • BREEAM (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) is wereldwijd de leidende methode om de duurzaamheid van projecten in de gebouwde omgeving te beoordelen. Mobilis behaalde met een score van 92% een ‘outstanding’ BREEAM-certificering, meteen de hoogst mogelijke categorie. Door die mooie score sleepte het project ook een nominatie voor de internationale BREEAM-awards 2024 in de wacht.

Zin om mee je schouders te zetten onder de mobiliteit van de toekomst?

Werken bij D’Ieteren Mobility Company, dat is als thuiskomen in een warme omgeving, waar we naar elkaar luisteren, elkaar steunen en elkaar stimuleren om elke dag het beste in onszelf naar boven te halen. Je komt terecht in een autosector die voortdurend in beweging is, met eindeloze groeimogelijkheden en kansen om jezelf te ontplooien. D’Ieteren Mobility Company brengt je verder.

Bekijk onze vacatures