D'Ieteren Mobility Center

Onze D'Ieteren Mobility Centers vertegenwoordigen de toonaangevende merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen op de as Antwerpen - Mechelen - Brussel.

Volkswagen
Audi
CUPRA
Škoda
Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

D'Ieteren Luxury Performance

De markt voor luxe auto's heeft de afgelopen jaren een geheel nieuwe wending genomen. Om aan de steeds hogere verwachtingen te voldoen, heeft D'Ieteren Mobility Company D'Ieteren Luxury Performance opgericht, een nieuwe verkoopdivisie voor de luxemerken van D'Ieteren. Onze ambitie is om de verkopers bij uitstek te worden voor de meest exclusieve autofabrikanten ter wereld, met als basisprincipes een uitstekende service, een persoonlijke en exclusieve klantenervaring en respect voor mens en milieu.

Porsche

Al 75 jaar baant Porsche de weg voor mensen die gedreven worden door hun dromen. Gedreven door prestaties en uitmuntendheid maken de modellen van Porsche integraal deel uit van de geschiedenis van de autosport.

Bentley

Bij het ontwerpen van de Bentley streefde de oprichter van het merk, Walter Owen Bentley, ernaar de beste auto in zijn klasse te bouwen. Deze mantra inspireert de ontwerpers van elk model vandaag de dag nog steeds.

Lamborghini

Altijd verder gaan dan grenzen, normen en conventies, want grenzen testen is wat de mensheid al sinds dag één doet. De regels herschrijven en mensen verder laten gaan dan ze voor mogelijk hielden.

Maserati

Het is de uitdrukking van de onnavolgbare combinatie van Italiaanse stoerheid en elegantie, met een ontwerp, mechanica en geavanceerde technologie waar je duizelig van wordt.

Bugatti

"Als het vergelijkbaar is, is het niet meer Bugatti", zoals de oprichter van het merk zei. Dit is waar autokunst en expertise hun hoogtepunt bereiken. Er zijn geen woorden om de Bugatti-ervaring te beschrijven, alleen gevoelens.

Rimac

Rimac tart conventies en verlegt de grenzen van wat mogelijk is. Of het nu gaat om het ontwikkelen en produceren van revolutionaire hypercars of het uitvinden en bouwen van baanbrekende nieuwe technologieën, Rimac verlegt voortdurend de grenzen.

Multimerken services

Wondercar

We herstellen alle merken en modellen van voertuigen volgens de richtlijnen van de fabrikant en met behoud van uw fabrieksgarantie. Auto’s, bestelwagens, SUV’s, elektrische of hybride voertuigen? Onze specialisten herstellen alle soorten voertuigen en dat met levenslange garantie!

Wonderservice

Alle voertuigen, ongeacht merk of model, zijn welkom bij Wonderservice: auto’s, bestelwagens, SUV’s, elektrische of hybride voertuigen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw voertuig veilig is en goed werkt, terwijl ze de specificaties van de fabrikant volgen en uw fabrieksgarantie behouden.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

Heb je je nieuwe droomwagen gevonden in ons aanbod? Of ben je op zoek naar een specifiek model, en bovendien eentje dat onmiddellijk leverbaar is, zonder wachttijd? Boek dan snel een afspraak in de agenda van onze verkopers.

Je selecteert de juiste concessie, kiest een datum en tijdstip, laat je gegevens achter en… klaar! Onze teams staan te popelen om je te ontvangen.

Maak een afspraak in je buurt