Sales_Zaventem
Advies bij aankoop

Er is altijd een vestiging in jouw buurt! Daar helpen we je graag verder in je zoektocht naar een model uit de gamma’s van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda of Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

AFS_BMB
Onderhoud & herstellingen

Iedereen heeft wel eens nood aan me-time, jouw wagen ook! Is het tijd voor een onderhoud, of heeft je auto een herstelling nodig na een mechanisch defect? Wij staan klaar voor jou en je wagen.

Spuitcabine
Carrosserie

Een kras of een deuk? Na een bezoek aan onze Wondercar-carrosseriecenters ziet het koetswerk van je wagen er weer tiptop uit!

Banden
Banden

Tijd voor een wissel van zomer- naar winterbanden of omgekeerd? Wil je een nieuwe bandenset kopen en kan je daarbij wat advies gebruiken? Onze teams helpen je graag verder.

Accessoires
Accessoires

De juiste accessoires maken je wagen helemaal af. Bestel alle officiële accessoires online of in onze concessies.

Onderhoudscontract
Onderhoudscontract

Zonder zorgen de baan op? Met een WeCare-onderhoudscontract slaap je op beide oren.

Financieringen
Financieringen

Op zoek naar de beste financiële oplossingen voor je wagen en de gepaste verzekeringen om zowel de bestuurder als de passagiers optimaal te beschermen? Onze verkopers helpen je graag op weg.

Verzekeringen
Verzekeringen

Zonder zorgen de baan op, daar is ook een goede autoverzekering voor nodig. We bieden verschillende verzekeringsformules aan, die uitgebreide dekkingen omvatten voor zowel materiële als lichamelijke schade.