Financiële oplossingen voor particulieren

Je hoeft het aankoopbedrag van je nieuwe wagen niet in één keer op tafel te leggen. Kies voor een flexibele of vaste afbetaling, naargelang jouw autogebruik. Wil je onaangename verrassingen op uw onderhouds- of reparatiefacturen voorkomen? Kies dan voor een onderhoudscontract op maat zo kan je in alle gemoedsrust de baan op.  

Wat is de interessantste financiering en onderhoudsformule voor jou? Daar hoef je je hoofd niet over te breken. Onze Sales & Mobility Advisors stellen je graag een gepaste oplossing voor. Ontdek hieronder onze financiële formules.

1. AutoCredit

Rij je maximum 20.000 km per jaar? Wil je vaker van wagen kunnen wisselen? Kies dan voor AutoCredit, een gemakkelijke en flexibele financieringsformule. Je betaalt alleen voor het werkelijke gebruik van je auto, waardoor je elke maand een laag bedrag afbetaalt. Bij afloop van het contract heb je keuze uit drie mogelijkheden: de wagen aankopen, de wagen inleveren of een nieuwe wagen kiezen.

2. Personal Lease

Betaal een vast bedrag per maand en krijg 'à la carte' diensten die normaal voorbehouden zijn voor zelfstandigen, vrije beroepen en bedrijven. Je kiest zelf de duurtijd, de diensten en het aantal kilometers.

3. Klassieke Financiering

In plaats van het aankoopbedrag in één keer te betalen, betaal je elke maand een vast bedrag terug. Je kiest ook zelf het voorschotbedrag bij deze lening op afbetaling. Zo hou je je budget onder controle en kan je je terugbetalingen spreiden in de tijd.

Financiële oplossingen voor professionelen.

Bedrijfswagens kopen, een financiering aangaan of toch maar leasing of renting? Sommige bedrijven kijken vooral naar de kost van de verschillende formules, terwijl anderen meer aandacht hebben voor het comfort, waardoor ze weinig administratieve last hebben bij de opvolging van het wagenpark. Wij stellen je drie leaseformules en één financieringsformule voor, volledig aangepast aan het budget van jouw bedrijf en professionele situatie.

1. Verhuur Lange Termijn

Behoefte aan mobiliteit en eenvoud? Met een Verhuur Lange Termijn, of een operationele leasing, huur je een bedrijfswagen die je na afloop van het contract terug inlevert. Dit kan met de diensten en services die jij wenst.

2. Financiële Leasing

Mobiliteit en gemoedsrust verzekerd! Met een Financiële Leasing huur je een bedrijfsvoertuig waaraan je interessante diensten op maat kan toevoegen én schrijf je je voertuig af op de balans van jouw bedrijf. Met een vooraf vastgelegde aankoopoptie tussen 3 en 15% van de catalogusprijs, beslis je zelf op het einde van het contract of je het voertuig wilt overnemen. Geniet van een brede waaier van diensten op maat voor een maximaal comfort!

3. Financiële Renting

Behoud je kredietcapaciteit! Met een Financiële Renting breng je het maandelijks bedrag onder bij de algemene kosten als bedrijfslast. Met een vooraf vastgelegde aankoopoptie tussen 16 en 20% van de catalogusprijs beslis je zelf op het einde van het contract of je het voertuig wilt overnemen. Geniet van een brede waaier van diensten op maat voor een maximaal comfort!

4. Klassieke Financiering

Wens je onmiddellijk eigenaar te worden? Met een Klassieke Financiering spreid je jouw terugbetalingen in de tijd.  Bovendien ken je onmiddellijk het bedrag van de maandelijkse afbetalingen. Resultaat: de aankoop van een bedrijfsvoertuig weegt zo minder op je budget.

Wil je advies op maat? Neem dan contact op met ons Fleet & Business-team.

Contacteer ons team

Audi Center Brussels