D'Ieteren Mobility Centers
Altijd dichtbij

De meer dan 30 concessies uit het netwerk van Auto Natie Group, Brussels Auto Group, D’Ieteren Centers en Jennes bundelen hun krachten als D’Ieteren Mobility Centers. Daar leveren we onze klanten de allerbeste service en het meest gepaste advies voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

D'Ieteren Luxury Performance
Luxueus rijden, opwindende prestaties & ervaringen op maat

Onder de noemer D’Ieteren Luxury Performance bieden we ook de luxemerken Porsche, Bentley, Lamborghini, Maserati, Bugatti en Rimac aan.

Porsche Mechelen

Dienstverlening voor iedereen
ongeacht het merk van je wagen

In onze Wondercar- en Wonderservice-vestigingen kan je terecht voor (koetswerk)herstellingen en onderhoudsbeurten. En dat voor alle merken!

Mobiliteitspartner
Mobiliteit is meer dan een auto alleen

Om van punt A naar punt B te gaan, kan je tegenwoordig kiezen uit talloze alternatieven. Bij D'Ieteren Mobility Company bieden wij een volledig waaier aan mobiliteitsoplossingen aan. Van elektrische fietsen en deelwagens tot laadpalen, zonnepanelen en platformen voor het beheer van mobiliteitsbudgetten … bij ons kan je terecht voor een mobiliteitsoplossing op maat.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar! 

Heb je je nieuwe droomwagen gevonden in ons aanbod? Of ben je op zoek naar een specifiek model, en bovendien eentje dat onmiddellijk leverbaar is, zonder wachttijd? Boek dan snel een afspraak in de agenda van onze verkopers.

Je selecteert de juiste concessie, kiest een datum en tijdstip, laat je gegevens achter en… klaar! Onze teams staan te popelen om je te ontvangen.

Maak een afspraak in je buurt