Pechverhelping: jouw mobiliteit is onze prioriteit

Ondanks onze inspanningen om je wagen zo goed mogelijk te onderhouden, is pech altijd mogelijk. Als je wagen altijd hersteld werd bij een erkende verdeler, geniet je gelukkig een mobiliteitsgarantie. Die  biedt dag en nacht bescherming bij autopech in de hele Benelux.

  • Bijstand: 24/7 assistance vanaf je voordeur, zowel voor oude(re) als nieuwe wagens. Zeven dagen op zeven, de klok rond.
  • Vervangwagen voor een maximumduur van 5 dagen indien je wagen niet binnen de 3 uur kan worden hersteld.
  • Indien nodig slepen we je voertuig naar de plek die voor jou het meest geschikt is voor herstelling. En uiteraard helpen we jou daarna verder op weg, of brengen je veilig naar huis.
Pechverhelping

Pech onderweg?

Volkswagen Assistance

Volkswagen logo

Volkswagen ID. Assistance

Volkswagen logo

Audi Assistance

Audi logo

SEAT Assistance

Seat logo

CUPRA Assistance

Logo CUPRA

Škoda Assistance
 

Logo Skoda

Vakantie check-up

Tijdens deze vakantiecheck-up controleren we je wagen op meer dan 20 punten. Van de controle op de slijtage van remschijven, remblokken en ruitenwissers, tot een check van het bandenprofiel en de bandenspanning. Daarnaast nemen we ook alle vloeistoffen onder de loep (remmen, koeling, ruitensproeier en olie), controleren we alle lichten en richtingaanwijzers, en doen we een grondige check van je batterij.

Inderdaad, een complete toer van je wagen vooraleer jij en je gezin aan een welverdiende vakantie beginnen. Vertrek met een gerust hart op reis!

Naverkoop

Vanaf de eerste keer door de technische keuring

De autokeuring is niemands favoriete afspraak. Een afkeuring vermijd je dan ook liever. Verzeker jezelf van een groene kaart bij de eerstvolgende keuringsbeurt door je wagen eerst te laten nakijken in een van onze concessies. Boek je afspraak ruim vóór je afspraak bij de autokeuring. Als er herstellingen moeten gebeuren, zetten we die meteen op de planning.

Na ons nazicht en eventuele herstellingen is je auto helemaal keuring-proof en opnieuw klaar voor een jaar zorgeloos rijplezier. Ga je je auto verkopen? Ook dan heb je een keuringsbewijs nodig. Wij checken je auto op alle punten zodat de keuring voor verkoop vlot verloopt.

Technische Controle