WeCare is een onderhoudscontract van 3 tot 8 jaar, of van 30.000 tot 210.000 kilometer (tot zelfs 300.000 kilometer voor het gamma Volkswagen Bedrijfsvoertuigen). 

Het bedrag van de maandelijkse betalingen wordt bepaald bij het begin van het contract en blijft de hele looptijd gelijk. Je kunt daarbij – op basis van je behoeften – kiezen uit drie packs, elk met een aantal voordelig gegroepeerde diensten.

Je geniet ook een extra bijstand die dekking biedt voor de gevallen die niet gedekt zijn door de Mobiliteitsgarantie van de constructeur.

 

Voordelen van een weCare-onderhoudscontract

 • Betrouwbaar merkonderhoud: je auto wordt altijd onderhouden in een erkende merkgarage. Zo ben je zeker van een toponderhoud.
   
 • All-in formule met een vaste prijs: geen gedoe met facturen of onvoorziene kosten. Je betaalt gewoon een vast bedrag per maand.
   
 • Een pakket volledig op jouw maat: een flexibel aanbod, aangepast aan jouw behoeften.
   
 • Een aanvullende bijstand: je staat er nooit alleen voor bij pech of een ongeval, wij nemen de technische bijstand voor onze rekening.
   
 • Een geoptimaliseerde restwaarde: een meerwaarde voor wanneer het voertuig wordt doorverkocht
(1) Bijstandscontract uitgewerkt in samenwerking met VAB. De verzekerde prestaties worden gegarandeerd door de Europese Goederen en Reisbagage Verzekeringsmaatschappij. De garantie-uitbreiding organiseert en ondersteunt de gevallen die niet worden gedekt door de Mobiliteitsgarantie: ongeval, diefstal, poging tot diefstal en vandalisme. De Mobiliteitsgarantie dekt de depannage- en sleepkosten, de kosten van een vervangwagen of de verblijfskosten. Deze dekking geldt niet voor Volkswagen ID-modellen; daarvoor geldt een specifieke bijstandsformule.
weCare is een commerciële benaming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. en een product van D'Ieteren n.v., maatschappelijke zetel: Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0403448140, FSMA 047196cA.