Wat is jouw huidige functietitel?
Business Relations Manager

Voor klanten uit welke regio‘s ben je actief?
Ik ben het aanspreekpunt voor bedrijven uit Aarschot en omgeving. Als je jezelf moet samenvatten in vijf trefwoorden, welke zouden dat dan zijn? Ik ben gedreven, empathisch, sociaal, dynamisch en bovenal een echte problem solver.

Welk professioneel parcours heb je afgelegd?
Ik werk al acht jaar in de automobielsector. In 2016 startte ik bij Jennes in Machelen als afleveraar van nieuwe wagens. Na zes maanden maakte ik de overstap naar de functie van verkoper Sales Advisor voor het automerk Škoda. Vanaf 2022 combineerde ik de verkoop van Škoda-wagens in de showroom van Aarschot met de functie van CUPRA Master. En in januari 2024 maakte ik ten slotte de overstap naar het Fleet & Business-team als Business Relations Manager.

Waar krijg je in je dagelijkse job het meeste voldoening van?
Als Business Relations Manager vind ik het fijn om mijn probleemoplossend vermogen te kunnen inschakelen. Ik vind het belangrijk dat klanten weten dat ze bij mij terechtkunnen wanneer zich een probleem voordoet. Ik zal altijd op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing, en die is voor ieder bedrijf anders. Daarnaast haal ik veel energie uit de opbouw van een langetermijnrelatie met onze klanten.

Wat zijn voor jou de belangrijkste trends op mobiliteitsvlak in de komende jaren?
Dat zijn er natuurlijk heel wat. Maar bovenaan de lijst staat zeker de opkomst van nieuwe batterijtechnologie voor wagens. Daarnaast blijft ook het mobiliteitsbudget een belangrijke trend, waarin zowel opportuniteiten als valkuilen schuilen.

Wat zijn de belangrijkste mobiliteitsvragen waar bedrijven mee zitten?
De vragen van ondernemingens zijn heel vaak gelinkt aan elektrische mobiliteit. Is elektrisch rijden effectief de toekomst? Hoe moeten we de elektriciteitskosten vergoeden aan onze medewerkers die thuisladen? Hoe kunnen we onze personeelsleden enthousiast maken voor elektrisch rijden? Wat is de Total Cost of Ownership precies, en hoe kunnen we ons wagenpark daar het beste op afstemmen?

Wat is jouw droomwagen?
Een Porsche 964 Turbo

Waar ben je mee bezig wanneer je niet werkt?
Buiten het werk investeer ik vooral veel tijd in familie en vrienden. Net zoals in mijn werk vind ik het ook daar belangrijk om mijn relaties te onderhouden. Op sportief vlak ben ik graag bezig met zaalvoetbal, padel en lopen. Ook lekker eten en drinken behoren tot mijn passies.

Nog vragen?

Neem contact op met ons Fleet & Business-team!

Fleet & Business team-foto_2